Banen

​Sydthy Golfbane er en naturbane, som er placeret i et smukt kuperet landskab mellem Hurup og Vestervig. Mod nord grænser banen op til Hennings Plantage, mod syd og øst er der åbne vidder og retter man ryggen kan man fra et par af hullerne få et lille glimt af Limfjorden. På hul 16 kan man mod vest i klart vejr skimte Krik Vig og mod syd Limfjorden. Golfbanen snoer sig rundt mellem de små kuperinger i terrænet med små skovpartier og mindre søer.

Banen blev i 2005 tegnet af golfbane arkitekt Henrik J. Jacobsen , som med stor ekspertise har formået at placere en dejlig naturgolfbane, så den virker helt naturlig som en integreret del af naturen.

Da golfbanen er en naturbane, er en del af sværhedsgraden netop naturen, som ifølge Henrik J. Jakobsen er til at nyde og ikke til at spille i. Banen er på grund af sit forholdsvis flade terræn meget venlig overfor den ældre eller gangbesværede gruppe af golfspillere. En stor del af sværhedsgraden er som på alle andre golfbaner, at blive på banen og ikke spille på og i de omkringliggende arealer.

Golfbanen sætter uden tvivl Sydthy på landkortet og er til megen glæde for en stor del af lokalbefolkningen. Golfspillet er med til at knytte de små lokalsamfund sammen til en enhed og er en sund og fornøjelig fritids- og sportsak­tivitet der uanset alder og formåen kan dyrkes af alle aldersgrupper. Banen er bestemt et aktiv der vil være med til at fastholde og udbygge befolkningstallet i området og samtidig give turisterne endnu en god grund til at vælge Sydthy´s naturskønne område som feriemål.

Hund med på banen er tilladt.   Klik her.

Klik på en af nedenstående billeder og få en grafisk oplevelse af banen. Du kan navigere frem og tilbage med piletasterne og forlade galleriet til enhver tid ved at trykke på esc.​