Info fra greenkeeperen

​Nyt fra Greenkeeperen

​Der er oprettet en Facebook gruppe der hedder Sydthy Golfklub Greenkeeper. Hvis i finder den vil i se billeder og andet info fra vores verden.

GODT GOLF ÅR TIL JER ALLE

Vejledning til brug af golfbiler og scootere.

Hvis du som bruger af et køretøj på golfbanen vil gøre noget for at skåne banen kan du anvende dig af følgende muligheder.

Hvor det er muligt, kør højre om green og tee den ene dag og venstre om næste dag.

Kør ikke nødvendigvis den korteste vej hver gang. Mange andre anvender denne vej og sliddet her er stort. Kør gerne midt i eller i siden af fairway, her er der ikke så mange der går eller kører.

Hvis det er frostvejr og du bare vil ud og spille golf, overvej om du evt. kunne nøjes med korthulsbanen denne dag. Køretøjer gør meget stor skade på græs når der er frost.

Greenkeeperne kører aldrig ud på banen i frostvejr untaget det er absolut nødvendigt, det er trods alt os selv som skal reparere skaderne.

Alle spillere som bruger banen, bærebags eller trolleys, kan med fordel variere den rute som de går på banen.​

DER SPILLES TIL VINTERGREEN

Der skal tues op, også i semi rough

Der må ikke køres i golfbiler og scooter pga. meget vand på banen....