Doverodde Havn

- en perle ved fjorden​

Doverodde er en lille frihavn med ca. 100 bådpladser beliggende smukt i det naturskønne og kulturhistoriske interessante område ned til limfjorden. Ved indsejlingen til Doverodde ses de 7 - 8.000 år gamle stenalderkystskrænter, her findes landets største gruppe af gravhøje. Stedet har i et par århundrede været centrum for korn og kvæghandel med england, hvorfor deer har eksisteret en egentlig købmandsgård med anløbsbro siden 1848.

Omkring denne købmandsgård er der opbygget et oplevelsescenter som en unik attraktion i området, hvor der fra silon er en storslået udsigt bl.a. ned over havnen. Doverodde Havn har siden 1991 været tildelt Blå Flag som et særligt kvalitetestegn for miljø og faciliteter. Havnens Bådelaug stiller sejlestue med køkkenfaciliteter til rådighed, hvortil der forefindes off. bade- og toiletforhold.​

DER SPILLES TIL VINTERGREEN

Der skal tues op, også i semi rough

Der må ikke køres i golfbiler og scooter pga. meget vand på banen....