Wellnesscenter og svømmehal

Sydthy Kurbad

​- wellness hvor der er tænkt på alt!​​

Vi begynder med 700 m2 ren og skær velvære, som kun går ud på en ting, nemlig at forkæle og pleje mænd og kvinder i omgivelser, som er helt fantastiske.

Professionelle behandlere og tjenene personale står til din disposition sp det eneste du skal tænke på er dig selv.

Kom og få en anderledes oplevelse i Syfthy Kurbad, ren luksus for krop og sjæl. Velvære, afslapning, levende lys og dæmpet musik, kombineret med en tur i vores lækre store massagebasin, nyd det og kig op i vores stjernehimmel.

Du kan vælge, at benytte en af vore fire saunaer, hvor der er saunagus i den finske sauna, koldt vands rum, oplevelses bruser, varmebænk med fodbad eller infarød helsekabine.

For derefter at nyde lidt frugt og isvand i en af vore solvogne, og slappe af med dagens avis.

Du kan også bestille tid hos en af vore massører og få en dejlig afslappende massage. Du kan bestille en luksus ansigtsbehandling skræddersyet til din hud.

Hvis du besøger www.sydthy-kurbad.dk kan du finde meget mere informationer, tilbud og priser.

- vel mødt til en spændende oplevelse i Sydthy Kurbad.​