Hotel Thinggaard

Golfophold mellem hav og fjord...​

Golfophold i samarbejde med Sydthy Golfklub !

Golfopholdet kan omfatte:

Pakke 1

• En overnatning i dobbeltværelse.
  • Stor morgenbuffet.
  • 1 x frokost som kan nydes i golfklubben.
  • 2 retters middag i restaurant.
  • 1 x greenfee ( husk tidsbestilling på golfbox )

Pakke 2

• 2 overnatninger i dobbeltværelse.
  • Stor morgenbuffet.
  • 2 x frokost som kan nydes i golfklubben.
  • 2 x 2 retters middag i restauranten.
  • 2 x greenfee ( husk bestilling på golfbox)​

I Thy sætter vi stort fokus på oplevelser og velvære til den kræsne gæst, der vil besøge Thy og opleve noget af den mest uberørte natur, der findes i Danmark.

Hotel Thinggaard er et af Thys bedste spisesteder, og i samarbejde med Sydthy Golfklub tilbydes miniferie og weekend ophold, hvor nydelse for krop og sjæl er i højsædet.

Opholdet kan skræddersys og tage udgangspunkt i hvor meget du vil spille golf. Har du familie eller venner der mere er til Wellness i Sydthy Kurbad, aktiv ferie i havkajak, rapelling ved fjorden, på Limfjordscenteret, atmosfærefyldt cykelture igennem nationalparken, kulturoplevelser hos lokale kunstnere eller vandreture på de mange stier i det smukke område, er der mange muligheder for oplevelser til dem også.

Efter en oplevelsesrig dag i Sydthy Golfklub er der nydelse på Hotel Thinggaard med gourmetmenu, gode vine, kaffe og cognac. Du kan i ro og mag tænke tilbage på de mange indtryk Thy har budt på igennem dagen. Og på hvad du har lyst til at opleve i morgen...

Hotel Thinggaard ligger midt i Hurup Thy, nær byens gågade med mange hyggelige specialbutikker.

Hotellet har 37 værelser, hvoraf de 24 værelser er fra marts 2009.

Forhør venligst nærmere omkring andre typer ophold, og de mange muligheder med at kombinere opholdene med besøg i Wellness center og oplevelser på Limfjordscenteret.

Besøg www.hotelthinggaard.dk for nærmere info og priser.

Tid til forkælelse en folder om Hotel thinggaard klik her !​