Skibstedgaard

- perlen ved Limfjorden​

Golfopholdet omfatter:

​Overnatning i delt dobbeltværelse med dejlige køkken & badefacilliteter.

Stort morgenkomplet med nybagte boller og andre hjemmelavede lækkerier serveret i hovedbygningen.

Mulighed for at smøre en dejlig madpakke i forbindelse med morgenmaden.

To greenfees til Sydthy Golfklub.

(uafhængig af opholdets længde)​

Den lille hyggelige herregaard SKIBSTEDGAARD i Sydthy ligger smukt midt i det bakkede morænelandskab lige ned til Skibsted Fjord hvor Knud den Store samlede den sidste vikingeflåde i 1085. Midt i naturen, mellem vindmøller og oldtidshøje, himmel og fjord kan du finde et grønt, fredfyldt helle fra hverdagen. Her kan du kombinere golfferien med en morgendukkert i fjorden, gå - eller løbeture i den vidunderlige natur eller blot nyde fjordens fugleliv og lysforhold.

I gårdens gamle bindingsværks- hestestald har vi indrettet fire toetagers lejligheder med ialt ni store lyse dobbeltværelser, alle med unik fjordudsigt. Arkitekturen er lys og moderne og indretningen er en blanding af nyt og gamle arvestykker fra gården. Vi har ingen restaurant på gården, men alle lejlighederne har veludstyrede køkkener, hvor man kan eksperimentere med at lave mad af områdets lækre specialiteter - f.eks. limfjordsøsters, svampe, frisklandet fisk fra havet eller selvfanget i fjorden samt Herefordkød fra gården. Der er også kvalitetscatering og gode restauranter i nærområdet.

Til gården hører 4 kilometer strand og en dejlig velholdt have med roser, stedsegrønt, store plæner og mange hyggelige kroge.

SKIBSTEDGAARD er familiedrevet og vi gør vores yderste for at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære. Det er vigtigt for os, at vi får taget godt imod vore gæster, så alle føler sig godt tilpas og ved hvor de har os.

Velkommen !!

Besøg www.skibstedgaard.dk for nærmere info og priser.

DER SPILLES TIL VINTERGREEN

Der skal tues op, også i semi rough

Der må ikke køres i golfbiler og scooter pga. meget vand på banen....