Golfophold.

Golfophold og wellness ved Limfjorden
Med Limfjorden som nabo og åndehul ligger Grand Hotel Struer placeret i hjertet af Vestjyllands hyggeligste købstad. Her finder du charme, varme og funktionalitet på samme tid.
Grand Hotel Struer ligger godt placeret med masser af golf muligheder i nærheden. I alt har hotellet greenfee aftaler med 8 golfklubber i omegnen.
Udover at nyde dagen på golfbanen har du mulighed for, at starte eller slutte dagen af med besøg i Kurbad Limfjorden, som kun ligger 100 m fra hotellet. Kurbadet har en fantastisk udsigt til Limfjorden.
For at runde dagen af kan vi anbefale en middag i Schous Brasserie som ligger på hotellet. Her er fokus på lækker mad og fortrinlig service.

Golfpakker

1 døgns golfophold
• 1 overnatning i et dejligt dobbeltværelse med bad/toilet, satellit-tv og telefon
• 3-retters middag