Thinghuskroen

- tæt på det hele...​

Golfopholdet omfatter:

Hverdage:

​Pandestegt Vesterhavs Rødspætte, serveret med kartofler, grøntsager, tyttebær og sauce

Overnatning i nyrenoveret værelser

Morgencomplet

Sandwich til golfbanen

2 greenfee pr. person til Sydthy Golfklub.

Weekend:

​Samme som ovenstående​

Thinghuskroen en en gammeIdags kro, med moderne faciliteter, som restaurant, selskabslokaler og Bodega Cellen. På kroen serveres alt fra klassiske kro-retter til specialiteter og fisk. Kroen er beliggende i Vestervig by midte, i det naturskønne Sydthy, kun få km. fra golfbanen og Vesterhavet.

Thinghuskroen er bygget i 1857 og er tidligere kendt under navnene Hotel Vestervig og Vestervig Kro. Det var en af de tidligere ejere, Knud Jensen, der gav kroen sit nuværende navn. Thinghuskroen er ejet og drevet af Lone og Brian Lauridsen siden 1988.

Den nuværende kromand har haft stedet siden 1988, men allivel har han været en del af af kroens historie i mange flere år. Som gammel Vestervig-dreng har han deltaget i mange festlige sammenkomster på kroen helt fra drengeårene.

En kro er en central del i en by som Vestervig. Forsvinder kroen, forsvinder der også en del af fællesskabet i byen. Brian Lauridsen har gennem sine år på kroen gjort den til en af egnens gode spisesteder og til et sted, hvor man holder en god fest.

Besøg www.thinghuskroen.dk for nærmere info og priser.

DER SPILLES TIL VINTERGREEN

Der skal tues op, også i semi rough

Der må ikke køres i golfbiler og scooter pga. meget vand på banen....