Herreklubben - Morgendrengene

gammel_mand

Morgendrengene er nu en realitet. Ideen med denne klub i klubben er, at vi spiller hver torsdag kl. 9.00.

Vi mødes i klubhuset kl. 8.45, hvor vi danner hold ved lodtrækning blandt de fremmødte, så det er helt tilfældig, hvem man kommer til at spille med.

Alle kan melde sig ind i vores klub i klubben uanset af, hvilket handicap man har.

Praktisk information.

Vi spiller golf hver torsdag i månederne, fra april til oktober.

Varierende matchformer stableford, slagspil, evt. andre matchformer.

En gennemgående stableford turnering, hvor antal scorede points i perioden 6. april til 30 september sammentælles. Vinderen (højeste sammenlagte score) modtager årets pokal og bliver årets ”Morgendreng”.

Præmier på alle torsdagsmatcherne, samt flotte præmier på den gennemgående turnering.

Den sidste torsdag i måneden, er der fællesspisning med præmieuddeling fra måneden der er gået.

Vi spiller i 2 Rækker: A-Række og B-Række.

Kontingentet er 100 kr./årl.

​Efterårets programklik her.

Vel mødt til en hyggelig golfsæson!

Peder tlf. 29725035

Kjeld  tlf.  22628210