​​Vision_2018 møde - lørdag d.23/01

S.G.K. blev stiftet i 2004 og efter diverse forhindringer og udfordringer,blev det første slag slået i 2009.

På det tidspunkt var der allerede brugt tusindvis af frivillige timer, samt en masse frivillig arbejdskraft, og det bliver der fortsat.

Det er blot en af hjørnestenene i vores golfklub.

Bestyrelsen i S.G.K. vil fortsat udvikle klubben og være visionær.

Til det har vi brug for netop dine ideer, om du er aktiv,passiv eller blot interesseret.

Med jeres ideer og input, håber vi sammen at kunne gå fremtiden styrket i møde.

Derfor vil vi gerne invitere til Brainstorming lørdag d. 23 januar kl. 9-12 i klubhuset, hvor klubben er vært ved kaffe og rundstykker.

Med venlig hilsen bestyrelsen

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak for super opbakning til dette arrangement, der kom rigtig mange forslag frem som der skal arbejdes videre med.

​Billeder fra d. 23/01-2016​