Hjertestarter match

​Lørdag d. 27 juni kl. 13:00 afholder vi hjertestarter match.

Sydthy Golfklub har flere gange søgt bl.a. Trykfonden om en Hjertestarter, dog uden held. Derfor bliver der nu sat en match igang, hvor alt overskud går ubeskåret til Hjertestarteren.
Hyggematchen Skt. Hans aften er taget af programmet, og i stedet bliver der en Hjertestarter match lørdag eftermiddag. Det vil være muligt til denne match, at tilmelde sig som hold, af 2,3,4 personer eller som enkelt person, hvorefter man bliver tildelt et hold.

Du har flere muligheder for at bidrage til Hjertestarteren.:

• Du kan, tilmelde dig Hjertestarter matchen -
  • Du kan, give et beløb i en lukket kuvert, som puttes i brevsprækken på kontoret mrk. "hjertestarter"
  • Du kan overføre et beløb til Sydthy Golfklub på konto. nr. 9111 0002568055 - mrk. "hjertestarter"

Se mere omkring match afholdelsen på Golfbox, hjemmesiden eller ophæng i klubhuset.

Støt op omkring dette arrangement, og har du brug for yderligere information er du velkommen til at kontakte.: Gudrun Jensen på 9794 8388.

Sommerhusferie m.golf

Der må ikke køres i golfbiler og scooter pga. meget vand på banen....