Lama match 2017

Lama match 2017 afholdes lørdag d. 05/08 , med gunstart kl. 09:00.

Sponsor:

Hilding Anders.

Lama match 2016.

LAMA sejrede over bygerne

Vejrprofeterne tog heldigvis fejl, for årets LAMA-match i Sydthy Golfklub foregik stort set i tørvejr, og regntøjet røg da også hurtigt af de kampklædte spillere igen.

Dagen startede med rundstykker og kaffe i klubhuset, og efter de 18 hullers golf, var der sandwich, hygge og flotte præmier fra sponsor Hilding Anders.

Dagens vindere valgte deres præmier som Kähler-vaser, lamper og frugtpresser efter tur.

Ellen Jensen delte flittigt ud, og Knud Larsen lagde senere op til, at der efter al sandsynlighed også næste år skal kæmpes om to elevations-senge for dagens første hole-in-one.

Auktion over VIP-billetter til Made In Denmark i Himmerland skænket af Lars Larsen samt auktion over LAMAs elevations-senge skæppede begge dele godt i Sydthy Golfklubs kasse.

Vinderne af årets LAMA-match lørdag den 13. august er:

A-rækken:

René Landbo Nielsen

Niels-Henrik Pedersen

Carl Eigil Agesen.

B-rækken:

Kresten Borggaard

Bjarne Møller Larsen

Erling Jensen.

C-rækken:

Thorning Serup

Inge Koudal