Meny match 2017

Meny Match 2017 afholdes lørdag d.16/9 med gunstart kl. 10:00​

Sponsor:

Meny - Hurup.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meny match 2016.

​​​Alle nød godt af september-sommeren, da Sydthy Golfklub afviklede årets sidste sponsormatch.

Købmand Henrik Nørmølle fra MENY i Hurup sørgede som sponsor for gavekort, vingaver og købmandskurve til vinderne. Han kørte rundt og servicerede de knap 70 spillere under matchen, og bagefter var han grillmester til den store guldmedalje. Køen på den solfyldte terrasse ville ingen ende tage.

Spillerne nød også godt af det gode vejr og den tørre bane. Alle som én var henrykte over det sommerlige golfvejr, som tillod både udendørs grill og bare ben.

Henrik Nørmølle reklamerede for MENY vinsmagning den 28. oktober i Hurup-Hallerne, og så lovede han med klapsalver til følge at stille op som sponsor igen næste år.

Vinderne af MENY-matchen den 11. september er:

A-rækken:

Poula Larsen

René Landbo Nielsen

Ove Ernst.

B-rækken:

Kjeld Grud

Klaus Tophus Nielsen

Jens Møller.

C-rækken:

Benny Pedersen

Jan Vangsgaard

Janus Kappel.

Længste drive blev vundet af Henrik Jensen og Karen Kappel.

Nærmest flag blev vundet af Thomas Holm og Kris Yde.