Pink_cup​

Regnskab vedr. PinkCup 25/06-2017.  -klik her

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sydthy Golfklub er tilmeldt Pink Cup 2017 med spilledag søndag d. 25. juni med gunstart kl.11:00.

Pink Cup er for alle, uanset køn, alder og foretrukne farve, så mød talstærkt op, når der søndag den. 25. juni er chance for at spille golf og samtidig samle penge ind til et godt formål.

Pink Cup er for alle, der ønsker at støtte kampen mod brystkræft. Kræftens Bekæmpelse står bag den landsdækkende turnering, og Sydthy jernhårde ladies inviterer, for anden gang, til en anderledes golfdag med tyl, flag og balloner i pink nuancer.

Dagen starter med kaffe og boller i klubhuset kl. 10:00. Der er gunstart kl. 11:00. Efter runden er der kinesisk ringlotteri og evt. salg af brugte/fejlkøbte golfeffekter.

Efter matchen er grillen varm, og der er mulighed for at købe pølser m/brød.

Tilmelding til Pink Cup foregår via Golfbox eller på opslag i klubhuset i Hurup.

Sydthy jernladies glæder sig til at se dig.

HUSK NU:

Pink Cup er for alle uanset køn, alder og fortrukne farve, så mød op med godt humør, til en sjov og anderledes golfdag.