EDC_Cup - 2016​

EDC-Cup finaler i Sydthy Golfklub

Søndag 18/9 blev årets finaler i EDC-Cup afviklet i skønt efterårsvejr på golfbanen i Sydthy.

Efter indledende kampe i grupper og senere ”knald eller fald kampe” havde Bendt Buus og Thomas Holm samt Christen Overgaard og Klaus Tophus spillet sig i henholdsvis A- og B finalen.

Vinderne blev Thomas Holm i A-finalen og Christen Overgaard vandt B-finalen.

Samtidig med finalerne spillede flere af de spillere, som ikke havde nået finalen, en runde

hygge-golf - her løb Lene Jeppesen med sejren.

Efter matcherne var der flotte præmier til alle fire finalister og nr. et og to i revanche-matchen sponsoreret af EDC Hurup, der også var vært for en forfriskning og en bid brød til alle deltagere.

Sydthy Golfklub ønsker vinderne tillykke og tak til EDC Hurup, der var repræsenteret ved Michael Bjarking.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​